Rüyada aslanı avlanırken görmek

Rüyada aslanı avlanırken görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, keyfin bozulacağına, çok mutlu edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanı avlanırken gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada aslanı avlanırken görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avlanan aslan görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada avm ye gitmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok doğru bir yol tutulacağına işarettir.

Rüyada tavşan avına çıkmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada av silahı görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avrupauyı görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada av fişeği görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada avusturyaya gitmek cebinin para göreceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments