Rüyada meyve hurma görmek

Rüyada meyve hurma görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada meyve hurma gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada meyve hurma görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma meyvesi toplamak bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada hurma meyvesi görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada cennet meyvesi hurma yemek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet meyvesi hurma görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada hurma içinde kurt görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine inanılır.

Rüyada hurma ve üzüm görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Rüyada bir tabak hurma görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments