Rüyada meyve ezmek

Rüyada meyve ezmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret eder.

Rüyada meyve ezmek gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada meyve ezmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla köpek ezdiğini görmek sürekli tartışacağına, talihin yüze güleceğine rivayet eder.

Rüyada böcek ezdiğini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başını ezmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu ezmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada birinin başını ezmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çekirge ezmek çok iyi bir kariyer edineceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah ezmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments