Rüyada aslan üzerine binmek

Rüyada aslan üzerine binmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, arzuların gerçekleşeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret eder.

Rüyada aslan üzerine binmek gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada aslan üstüne binmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın sırtına binmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan üzerine binmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada aslanın üstüne binmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada aslana binmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, mali olarak küçüleceğine tabir olunur.

Rüyada aslanı sevdiğini görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanlarla boğuşmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada bir çift aslan görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments