Rüyada aslan tarafından kovalanmak

Rüyada aslan tarafından kovalanmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, gergin olacağına, işinde zarar edeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak yeni bir yol tutulacağına, namaz kılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga tarafından kovalanmak attığı her adımı düşüneceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalet eder.

Rüyada tarafından kovalandığını görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı biri tarafından kovalanmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments