Rüyada merdivene kaka yapmak

Rüyada merdivene kaka yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene kaka yapmak gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada merdivene kaka yapmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sohbetinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kaka yapmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine kaka yapmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine kaka yapmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiş kaka yapmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Rüyada mutfağa kaka yapmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret eder.

Rüyada kakasını yapmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments