Rüyada kendine kaka yapmak

Rüyada kendine kaka yapmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada kendine kaka yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Rüyada sarı kaka yapmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol bol kaka yapmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla kaka yapmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye kaka yapmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete kaka yapmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Rüyada yürürken kaka yapmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka yapmak temizlemek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta kaka yapmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments