Rüyada merdivenden çıkmak

Rüyada merdivenden çıkmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada merdivenleri çıkmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil merdiven çıkmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet eder.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene çıkmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments