Rüyada mercimek samanı görmek

Rüyada mercimek samanı görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek samanı gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Rüyada mercimek samanı görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada saman tozu görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyuna saman vermek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada samanlıkta yumurta görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işarettir.

Rüyada saman savurmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz saman görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments