Rüyada saman savurmak

Rüyada saman savurmak işlerinin daha da iyi olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada saman savurmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada saman savurmak zorlukların giderileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını savurmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada para savurmak attığı adımların boşa gideceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulur.

Rüyada saçları savurmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına inanılır.

Rüyada harman savurmak gelir elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Rüyada saçını savurmak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işarettir.

Rüyada kum savurmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada saç savurmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments