Rüyada aslan kovmak

Rüyada aslan kovmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Rüyada aslan kovmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada aslan kovmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet eder.

Rüyada kaynanayı evden kovmak acılarını dindireceğine, ekmeğine leke süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve giren kediyi kovmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada düşmanı kovmak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kovmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada kadın kovmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden adam kovmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Rüyada arı kovmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments