Rüyada aslan kesmek

Rüyada aslan kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kesmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada aslan kesmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada aslan başı kesmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru erkek aslan görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslana ekmek atmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve yavrusunu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada aslan doğurmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanı avlanırken görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan balığı görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments