Rüyada aslan doğurmak

Rüyada aslan doğurmak hacetinizin giderilmesine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada aslan doğurmak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada aslan doğurmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Rüyada aslana taş atmak hak yolunu bulacağına, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü aslan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye alamet etmektedir.

Rüyada kara aslan görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalet eder.

Rüyada ayı ve aslan görmek rahat geçinerek yaşayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Rüyada aslan takip etmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada aslanla oyun oynamak bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments