Rüyada aslan balığı görmek

Rüyada aslan balığı görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada aslan balığı gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada aslan balığı görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanla uyuduğunu görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada aslan eğitmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada aslana et vermek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç aslan görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada zincirlenmiş aslan görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renkli aslan görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada aslan kacmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments