Rüyada maymundan kaçtığını görmek

Rüyada maymundan kaçtığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, dişe diş savaşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet eder.

Rüyada maymundan kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada maymundan kaçtığını görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Rüyada maymun ve aslan görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada su maymunu görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada fare ve maymun görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek maymun görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada maymunu öldürmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada maymun kovaladığını görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun sevmek kişinin afiyette olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments