Rüyada mavi değerli taş görmek

Rüyada mavi değerli taş görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi değerli taş gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi değerli taş görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taşı görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taş toplamak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalettir.

Rüyada değerli taş aramak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada değerli taş çalmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments