Rüyada mavi renkte kolye görmek

Rüyada mavi renkte kolye görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte kolye gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada mavi renkte kolye görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, ömrün uzun olmasına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk kolye görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi kolye hediye almak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kolye görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kolye takmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments