Rüyada mavi renk bluz giymek

Rüyada mavi renk bluz giymek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, namaz kılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk bluz giymek gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada mavi renk bluz giymek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk bluz görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine inanılır.

Rüyada mavi bluz giymek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sarı renk bluz görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sürekli bağırıp çağıracağına delalet eder.

Rüyada gri bluz giymek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bluz giymek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada dar bluz giymek hayır getirecek yollara girileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments