Rüyada mavi gözlü görmek

Rüyada mavi gözlü görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözünü mavi görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli göz görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada güzel mavi göz görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments