Rüyada mavi balonlar görmek

Rüyada mavi balonlar görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi balonlar gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada mavi renkli balon görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sorununu kolayca çözeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi balonlar görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Rüyada mavi balon görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi uçan balon görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi beyaz balon görmek maddi zarar edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada mavi balon şişirmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada balon oynamak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments