Rüyada mavi balina görmek

Rüyada mavi balina görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sıhhat kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi balina gördüyseniz:

  • Sabırsız bir tutum içinde olmanız nedeniyle aileniz fertleri veya komşularınızla kolayca stresli bir ortama sürüklenebilirsiniz.

Rüyada mavi balina görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada balina sürüsü görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalet eder.

Rüyada dev balina görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balinanın üstüne binmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balinayı yüzerken görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada karada balina görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz balina yavrusu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada balinayı sevmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments