Rüyada mavi abiye giymek

Rüyada mavi abiye giymek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi abiye giymek gördüyseniz:

  • Belli işleri veya projeleri tamamlamanız kendinize güveninizin artması anlamına gelebilir.

Rüyada mavi renk abiye giymek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi abiye giymek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi abiye elbise giymek parasının ve malının eksik kalmayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk abiye giymek sermayesinin harcandığına değeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işarettir.

Rüyada turuncu abiye giydiğini görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada mor renk abiye giymek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kırmızı siyah abiye giymek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz pembe abiye giymek çok pişmanlık duyacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments