Rüyada masmavi havuzda yüzmek

Rüyada masmavi havuzda yüzmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada masmavi havuz görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalettir.

Rüyada masmavi gökyüzü görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masmavi deniz görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulur.

Rüyada masmavi okyanus görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına inanılır.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi göl görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada masmavi göz görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments