Rüyada manav görmek

Rüyada manav görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manav gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada manavda çalışmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Rüyada manava gitmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, güven kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada manav görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada manav olduğunu görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada manav dükkanı açmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada manavdan elma almak şansın bir türlü dönmeyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada manav açmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments