Rüyada makasla parmak kesmek

Rüyada makasla parmak kesmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, hastalıkların iyileşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada makasla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Rüyada makasla parmak kesmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşını makasla kesmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşları makasla kesmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işaret eder.

Rüyada makasla saçını kesmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret etmektedir.

Rüyada makasla elini kesmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments