Rüyada kaşını makasla kesmek

Rüyada kaşını makasla kesmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sorunların aşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaşını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada makasla kaş kesmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşları makasla kesmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşını makasla kesmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işarettir.

Rüyada saçı makasla kesmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada yılanı makasla kesmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada makasla bıyık kesmek makamından olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada makas kesmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments