Rüyada lokum dağıtmak

Rüyada lokum dağıtmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada lokum dağıtmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Rüyada şeker lokum dağıtmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, umutlanacağına işaret eder.

Rüyada lokum dağıtmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet eder.

Rüyada sadrazam lokumu görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya rivayet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük lokum yemek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük lokum görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments