Rüyada leylekler görmek

Rüyada leylekler görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada leylekler gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada leylek tutmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulur.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada leylek eti yemek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada leylek beslemek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ileride saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük leylek görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada leylek pisliği görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek sevmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments