Rüyada askeri araç kullanmak

Rüyada askeri araç kullanmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada askeri araç kullanmak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada askeri araç kullanmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada askeri araç görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulur.

Rüyada askeri araca binmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada askeri araçlar görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada askeri araç ve asker görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil askeri araç görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters yönde araç kullanmak kendi işinin sahibi olunacağına, yarasını saracağına delalet eder.

Rüyada araç kullanmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments