Rüyada leş görmek

Rüyada leş görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hata yapılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada leş gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada kurt leşi görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan leşi görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leş kargası görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek leşi görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve leşi görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada inek leşleri görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada leş yiyen karga görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek leşi görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments