Rüyada yünden yorgan yapmak

Rüyada yünden yorgan yapmak daha güçlü bir hale geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yünden yorgan yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Rüyada yünden yorgan yapmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada yün yorgan yıkamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada yün yorgan dikmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada yünlü yorgan görmek parasına da para ekleyeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan yün görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada yün yorgan almak bunun için allah’a şükredeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yün yorganı görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments