Rüyada lavaboya çiş yapmak

Rüyada lavaboya çiş yapmak insanlara iyilik yapmaya, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada tıkanmış lavabo görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada tuvalet lavabo temizlemek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada banyo lavabosu görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada lavaboda el yıkamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kirli lavabo görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kırık lavabo görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments