Rüyada marul koparmak

Rüyada marul koparmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul koparmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada taze marul görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada marul salatası yemek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul salatası yediğini görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çok marul görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada marul fidanı görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, umutlarının biteceğine yorulur.

Rüyada marul ıspanak görmek çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek herkesin takdirinin toplanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa marul ekmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments