Rüyada lahana sarmak

Rüyada lahana sarmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada lahana sarmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada kara lahana sarmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada lahana sarmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Rüyada lahana dolması sarmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz lahana sarmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada lahana sarması sarmak iç dünyasının zenginleşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada kara lahana dolması sarmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sigara sardığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada evi böcek sarmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments