Rüyada lahana çorbası içmek

Rüyada lahana çorbası içmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Rüyada lahana çorbası içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada lahana çorbası içmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara lahana çorbası görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada lahana suyu içmek sağlığını da kaybedeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsaklı çorba içmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada naneli çorba içmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada nohutlu çorba içmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yayla çorbası içmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada çorbası içmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments