Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, hedeflerine yaklaşacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert yatak görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü dikmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi yatak örtüsü görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Rüyada turuncu yatak örtüsü görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz yatak örtüsü görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada krem rengi yatak örtüsü görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments