Rüyada lacivert yatak görmek

Rüyada lacivert yatak görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert yatak gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada lacivert yatak görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek kötü kişilere yakın olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalet eder.

Rüyada lacivert kurdele görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada lacivert eşarp görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert araba almak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert yorgan görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert renk araba görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulur.

Rüyada lacivert pantolon görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments