Rüyada lacivert pijama görmek

Rüyada lacivert pijama görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, dönülmez yollara gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada lacivert pijama gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada lacivert pijama giymek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işarettir.

Rüyada lacivert pijama görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk pijama görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah pijama giymek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada sökük pijama görmek hileye, fesada bulaşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına inanılır.

Rüyada pijama hediye etmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Rüyada ipek pijama giymek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments