Rüyada askere alınmamak

Rüyada askere alınmamak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Rüyada askere alınmamak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada askere alınmamak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada abdest alınan yeri görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına alamet eder.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının alınmış olduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına inanılır.

Rüyada kaş alınmış görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments