Rüyada kuyuda temiz su görmek

Rüyada kuyuda temiz su görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada kuyuda temiz su gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda temiz su görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su içmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek pek az kazanç getireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments