Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek iç huzurunun yerinde olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Rüyada kuyuda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Rüyada kuyuda boğulmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çıkarmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, içine fesat düşeceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda su görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan birini kurtarmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments