Rüyada kutup yıldızını görmek

Rüyada kutup yıldızını görmek sorunlarından kurtulacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutup yıldızını gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Rüyada kutup yıldız görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada kutup yıldızı görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet eder.

Rüyada kutup yıldızını görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada kutup ayısı öldürmek sorunların kısa sürede aşılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kutuplarda görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutup ayısından kaçmak gayrimenkul sahibi olunacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işarettir.

Rüyada kutupta olmak sevilen bir kişi olunacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret eder.

Rüyada kutup ayı yavrusu görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments