Rüyada küs olup barışmak

Rüyada küs olup barışmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada küs olup barışmak gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada küs olduğun sevgiliyle barışmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada küs olan biriyle barışmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle barışmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşla barışmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Rüyada küs olduğu insanla barışmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun akrabayla barışmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada küstüğün biriyle barışmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments