Rüyada küs olduğun biriyle sevgili olmak

Rüyada küs olduğun biriyle sevgili olmak zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, düzeninin sarsılacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada küs olduğun sevgiliyi görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle küs olmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun sevgilini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle sevgili olmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada küs olunan sevgiliyi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Abcd

tam küs de değil barışta değil olan kız arkadaşımla rüyada sevgili olmak