Rüyada küs biriyle konuşmak

Rüyada küs biriyle konuşmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, başka alanlara yöneleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Rüyada küs olduğun birisiyle konuşmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada küs olunan biriyle konuşmak işlerinden feragat edeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olan biriyle konuşmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu insanla konuşmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet eder.

Rüyada küs birisiyle konuşmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments