Rüyada asker yemeği görmek

Rüyada asker yemeği görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada asker yemeği gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada asker yemeği yemek bir sebeple işsiz kalınacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada asker yemeği vermek sevinçli haberler geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet eder.

Rüyada asker yemek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Rüyada askerlere yemek vermek sevilen bir işe ortak olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde yemek yemek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker yemeği görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerlere yemek yapmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada askerden yemek almak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments