Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine, adını aklamayı başaracağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan soyduğunu gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan soymak yılmayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Rüyada soğan sarımsak soymak aile bireylerinin çok üzüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada soğan kabuğu soymak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada soğan soymak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, strese gireceğine işarettir.

Rüyada patates soğan soymak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan soyduğunu görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan soymak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments