Rüyada kuru fasulye dağıtmak

Rüyada kuru fasulye dağıtmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye temizlemek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak üzüntülerin son bulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yapmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, her istediğini alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kuru fasulye görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yaşamını kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Banu

Rüyamda maddi durumu iyi olmayan kişilere kuru fasulye yemeği dağıttımi , dağıtma işlemi bittikten sonra elimde bir kase kuru fasulye yemeği kaldığını, kasenin kırık olduğunu kasenin kırık kısımlarını elimle tutup yemeğin suyunu içtiğimi gördüm. Anlamını çok merak ettim anlamı nedir?