Rüyada kuru domates görmek

Rüyada kuru domates görmek canının sağ olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, önemli kişi haline geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru domates gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kuru domates görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada domates kurusu yemek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kamyon dolusu domates görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada elma domates görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates kamyonu görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada ekilmiş domates görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden domates toplamak geleceğinin de umut vadedeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates ekmek yemek daha kötü günler yaşayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments