Rüyada kuru başak görmek

Rüyada kuru başak görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, küslükleri gidereceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada kuru başak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada kuru başak görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada olgun başak görmek parasız günler geçireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil başak görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına inanılır.

Rüyada buğday başağı toplamak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına inanılır.

Rüyada başak tarlasında yürümek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın başak görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mısır başağı görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments